ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

Ο θάνατος του Λάμπρου Φούντα που έπεσε νεκρός ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με μπάτσους στην Δάφνη, μας γεμίζει οργή και θλίψη.

Έδειξε σε όλους εμάς, με την ζωή του, πως ο διαρκής αγώνας για την ελευθερία απαιτεί λύσσα, αποφασιστικότητα και γενναιότητα. Όπως όλοι οι αγωνιστές κυνήγησε τα όνειρα του και έπεσε μαχόμενος για αυτά. Εξεγέρθηκε και οπλίστηκε ενάντια στους γδάρτες των ονείρων μας μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Θα μείνει στην ιστορία και στις καρδιές μας ως ένας μαχητής της ελευθερίας που έδωσε την ζωή του για έναν κόσμο ελεύθερο και ανεξούσιο, απαλλαγμένο από καταπιεστικά δεσμά.

Οι φονιάδες του Λάμπρου Φούντα, Χάσκης Ανδρέας και Κουμαράπης Θεόδωρος, θα παραμείνουν, όπως όλοι οι ένστολοι δολοφόνοι της δημοκρατίας, μέλη ενός μηχανισμού δολοφόνων. Θα συνεχίσουν να είναι ανδρείκελα ενός άδικου και εγκληματικού καθεστώτος. Μόνο μίσος για τους λακέδες αυτών που ληστεύουν, καταπιέζουν και εκμεταλλεύονται τον λαό.

Όσο είμαστε ζωντανοί, όσο ζούμε και αναπνέουμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δημιουργούμε προβλήματα στα αντικοινωνικά και εγκληματικά σχέδια του κράτους.

 

Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ.

 

 Aυτόνομοι Έδεσσας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *